Matteo Simoni is een naam die ondertussen over heel Vlaanderen bekend in de oren klinkt, in Dag Allemaal staat echter te lezen dat ook Loredana Falone, de vrouw van de acteur, sterk aan haar eigen weg aan het timmeren is, zij het wel in een totaal andere sector

Loredana heeft namelijk een nieuwe kledinglijn voor kinderen ontworpen. Uiteraard moest het koppel op zoek naar modellen om hun kleding te dragen, daarvoor moest het tweetal echter niet verder zoeken dan hun eigen dochtertje Giulia. De kledinglijn heeft dan ook de passende naam Filou x Giulia meegekregen.

“Loredana heeft er het voorbije jaar zo hard aan gewerkt, ik ben heel fier”, vertelt Matteo enthousiast.

Hoewel de acteur voornamelijk een morele steun was in heel het proces, heeft hij wel het promofilmpje voor de collectie gemaakt. “Ik ben toch wel trots op het resultaat en heb er evenveel moeite in gestopt als in de tv-spots die ik voor de provincie Limburg heb gemaakt”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.