Matteo Simoni is een trotse partner én vader, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal. De acteur was onlangs aanwezig op de lancering van de kledinglijn van zijn partner Loredana Falone.

De kledinglijn voor kinderen heeft de toepasselijke naam Filou x Giulia gekregen. Dit omdat Giulia, het dochtertje van het tweetal, model heeft gestaan voor de collectie. De insteek van Loredana is een duurzame kindercollectie die ook genderneutraal is. Ook zijn er stuks te vinden voor de mama’s die willen matchen met hun kinderen.

Tijdens de persvoorstelling viel op dat valt op dat Matteo en Loredana overstelpt werden door knuffels van hun klein modelletje. De acteur geeft zelfs aan dat het ouderschap hen prima bevalt en naar meer zou smaken. “We hebben bewust een tijdje gewacht, maar we willen héél graag een tweede kindje”, zo verklapt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.