Hoewel Sofie Dumont niet langer op het beeldscherm te bewonderen valt, wil dit niet zeggen dat ze bij de pakken blijven zitten is, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal. Tien jaar geleden besloot de chef samen met haar echtgenoot Wim een online culinair platform uit de grond te stampen.

Een sterke combinatie zo blijkt want Wim is een harde werker achter de schermen maar haat het om in de spotlight te staan. “Af en toe komt hij in onze filmpjes wel ’n gerechtje proeven omdat wij een familieplatform zijn, maar meer moet ik hem niet vragen”, geeft Sofie aan.

Hoewel het tweetal dagelijks samenwerkt kunnen ze elkaar ook de ruimte gunnen om hun eigen ding te doen. “Ik volg keramiekles en ga ’s avonds sporten, terwijl hij ’s morgens sport. We kunnen samen zijn zonder het over ’t werk te hebben, al gaat het er vaak over. Wij zijn allebei gepassioneerd door onze job, ons platform is ons tweede kind”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.