Laura Tesoro schittert in de feestelijke tiende editie van Liefde voor Muziek en geniet met volle teugen van de ervaring.

Eerder, in 2019, nam de zangeres ook al deel aan het programma, ze was toen amper 22 en nog erg onzeker. “Ik had toen nét genoeg liedjes om mee te doen, want mijn eerste soloalbum kwam pas nadien uit”, gaat ze van start. “Als ‘groentje’ was ik ook erg geïntimideerd door de andere artiesten. Ik vroeg me geregeld af: zit ik hier wel op mijn plek? Ondertussen stelt die vraag zich niet meer. Ik heb al wat meer kilometers op de teller en sta als artiest, maar ook als mens, verder. Dankzij dat extra zelfvertrouwen heb ik er dit keer nog meer van genoten.”

Laura geeft aan dat ze nu veel meer durft te experimenteren, zo staat in Story te lezen. “Ik heb zeker niet op safe gespeeld. Zo breng ik covers die de artiesten, maar ook het publiek, niet verwachten. Je kan verrassen en imponeren, en dat is leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.