Laura Tesoro vertelt in Story dat ze hoopt dat mensen genieten van haar covers in Liefde voor Muziek én dat ze die nummers tijdens haar zomer tournee vaak mag spelen.

“Vorige keer waren er wel wat meer boekingen voor optredens, maar ik had toen ook nog niet zoveel nummers als nu”, gaat de zangeres van start. “Ik was toen vooral heel blij voor de kans die VTM me gaf, dat ze in mij geloven als artieste. Ik had dat programma nodig om nadien een eigen album uit te brengen. Nu zit er niet meteen een nieuwe plaat aan te komen, maar ik schrijf wel aan gloednieuwe nummers.”

Wanneer de reporter aanhaalt dat Laura in 2019 de grote droom had om een show in het Sportpaleis te geven, vertelt de zangeres dat dit ongetwijfeld een droom is van elke Vlaamse artiest. “Maar ik ben er nog lang niet klaar voor”, vult ze direct aan. “Je moet zo’n zaal ook nog uitverkopen, hé. Ik ben al heel blij dat ik deze zomer véél mag spelen en Tien Om Te Zien weer mag presenteren. Hoe drukker de zomer, hoe beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.