Helmut Lotti lijkt zich steeds meer te kunnen vinden in zijn rol van metalrocker, al zou een tattoo of een piercing voor de zanger niet nodig zijn, zo vertelt hij in Story. Toch verwaarloost Helmut zijn imago niet, getuige hiervan is het toupet dat al een tijdje terug is van weggeweest.

“Tja, die verpakking verkoopt gewoon beter”, gaat Helmut van start. “Ik dacht dat mijn eerlijkheid geapprecieerd zou worden, maar ik ben enkel beschimpt geweest. Dat vind ik het duistere aan de mens. Ze willen geen eerlijkheid. Ze willen een mooi verhaal en verkiezen de schone schijn terwijl er een oorlog aan de achterdeur staat.”

Al vindt de zanger zelf dat hij er door zijn toupet beter uitziet, toch zou hij het nooit gekocht hebben als zijn job er niet van afhing. “Marieke zit er ook niet mee. Zij ziet me gewoon graag. En zo’n kapsel vergt wel wat onderhoud. Ik ga niet meer in mijn sauna, anders ben ik nadien twee uur bezig om alles in de plooi te leggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.