De familie Planckaert heeft lang moeten wikken en wegen om te beslissen of ze naar Frankrijk zouden verhuizen of niet. Voor Stephanie Planckaert en Christopher was dat uiteindelijk een no-go en ook Francesco Planckaert en Magali zagen dat niet zitten.

Uiteindelijk komt het wel goed uit voor Stephanie, want zij moet vaak in België zijn voor verschillende projecten voor televisie.

“Tja, da’s de onvoorspelbaarheid van het leven. We proberen zoveel mogelijk naar Frankrijk te gaan, mijn ouders zijn daar ook heel vaak, maar we moeten echt heel strikt plannen, gewoon al om onze kinderen naar school te krijgen. Als de mannen in Frankrijk zijn, moet ik zeker op tijd thuis zijn om de kinderen op te halen. Als ik het drukker heb, zorgt Christopher dat hij meer thuis is. En zo doen Francesco en Magali het ook”, zegt ze in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.