Wie deelneemt aan ‘Liefde Voor Muziek’ merkt vaak een stevige verandering in zijn of haar carrière. Een deelname heeft veel artiesten al een stevig duwtje in de rug gegeven en soms ook voor meer bekendheid gezorgd.

Dat is niet iets waar Laura Tesoro per se op hoopt. Zij hoopt vooral dat mensen kunnen genieten van haar covers.

“En dat we ze tijdens mijn tournee deze zomer veel mogen spelen. Vorige keer waren er wel wat meer boekingen voor optredens, maar ik had toen ook nog niet zoveel nummers als nu. Ik was toen vooral heel blij voor de kans die VTM me gaf, dat ze in mij geloven als artieste. Ik had dat programma nodig om nadien een eigen album uit te brengen. Nu zit er niet meteen een nieuwe plaat aan te komen, maar ik schrijf wel aan gloednieuwe nummers”, klinkt het in Story.

Als je hard en lang genoeg timmert aan een carrière, dan mag je als artiesten ook wel eens dromen van een show in het Sportpaleis. Daar droomt ook Laura van.

“Daar droomt elke artiest van, maar ik ben er nog lang niet klaar voor. Je moet zo’n zaal ook nog uitverkopen, hé. Ik ben al heel blij dat ik deze zomer véél mag spelen en Tien Om Te Zien weer mag presenteren. Hoe drukker de zomer, hoe beter.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.