James Cooke vertelt in Primo dat zijn huwelijk met Dorian voor hem erg belangrijk was omdat dit een extra bevestiging was van hun liefde.

Een bevestigingsdrang die volgens de tv-maker voortkomt uit zijn faalangst. “Artiesten in het algemeen zijn nogal onzekere wezens. We zitten in een erg vergankelijke job. En uit de kast komen geeft ook onzekerheid. En dan die kinderwens die wat moeilijker was … Al die onzekerheden pak ik mee.”

Zo zou James het ook erg moeilijk hebben als Dorian zich eens een dag wat minder in zijn vel voelt. De tv-maker trekt zich dit dan persoonlijk aan, zelfs al geeft zijn echtgenoot aan dat James niet 100% verantwoordelijk is voor zijn geluk.

“Hij heeft gelijk, natuurlijk. Soms zijn er zaken waar ik niet veel aan kan doen. Maar ik wil gewoon dat hij zich goed voelt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.