Toen Joren Seldeslachts naar Ierland moest voor opnames, miste de acteur zijn dochter Ava ontzettend hard. Hij vond het heel jammer hij zo ver weg was van zijn gezin.

“Ik amuseerde mij er wel. Het waren toffe collega’s. Maar uiteindelijk is het ook veel op hotel zitten en wachten, soms is dat een beetje eenzaam. Als ik ooit voor een half jaar naar pakweg Amerika zou moeten, neem ik mijn gezin gewoon mee. Maar je moet de rol wel krijgen en ik ga niet actief op zoek. Ik sta wel open voor Hollywood, maar ik wil niet naar Los Angeles verhuizen en daar honderd castings per week doen”, geeft hij toe in Story.

Een carrière vlot met een gezin combineren, het is niet voor iedereen weggelegd. Maar het scheelt dat Joren zich als partner heel flexibel kan opstellen.

“Als ik een grote rol heb, werkt Isy minder, zodat ze vaker thuis is bij onze dochter. Dat zorgt er natuurlijk voor dat ze nooit vast werk kan aannemen, wat in het verleden al voor frustraties gezorgd heeft. Maar ik ben echt heel dankbaar dat ze dat wil doen. Al waak ik er wel over dat ik zeker voldoende tijd heb voor mijn dochter, want Ava is mijn alles. Als ik thuis ben, ben ik voortdurend met haar bezig. Ze is nu vier en dat is zo’n toffe leeftijd. Je kan echt conversaties met haar voeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.