Als Joren Seldeslachts een rol zou moeten kiezen die hij al gespeeld heeft, die hem ook het meest bevalt, dan is het toch de rol van papa zijn. Hij heeft een dochtertje Ava en het vaderschap is zijn beste rol ooit.

“Ava en ik zijn elkaars beste vriend. We spelen vaak samen en doen gekke dingen. ‘Gekke papa’, zegt ze altijd. Of haar mama dan de strengste is? We wisselen af. Isy kan soms zeggen: ‘Nu is het aan jou om streng te zijn.’ Maar ik heb nogal een indrukwekkende stem. Als ik mijn stem verhef, schrikt ze. Ik probeer me dus niet te veel kwaad te maken”, lacht Joren in Story.

Door de komst van Ava heeft Joren vooral moeten leren om veel geduld te hebben. Zo moet hij ze onder andere leren fietsen en dat gaat nog niet zo heel goed.

“Daarnaast ben ik ook milder en zelfverzekerder geworden. Mijn prioriteiten zijn heel duidelijk, ik voel me daardoor krachtiger als mens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.