Door zijn deelname aan ‘Boer Zkt Vrouw’ hoopt Martijn een goeie partner tegen te komen met wie hij kan trouwen en kindjes kan krijgen. Toch wil hij niet dat zijn partner nu al druk voelt hierover, maar het is wel zijn grote droom.

Wat Martijn doorheen de jaren al heeft opgemerkt is dat veel vrouwen te vaak complexen hebben over hun lichaam. Iets wat volgens hem geheel onterecht is.

“Een extra pondje of een badhairday kunnen een grote impact hebben op hun emoties, maar ik probeer daar positief mee om te gaan. Ik lig niet wakker van een vetrandje meer of make-up die uitloopt. De tand des tijds hou je niet tegen en ook kinderen op de wereld zetten verandert het lichaam van een vrouw, maar als partner is het mijn taak om die onzekerheid weg te nemen en steun te bieden”, klinkt het in Tv Familie.

En dan is er nog jaloezie. Voor hem hoeft een vrouw niet jaloers te zijn. Aan vreemdgaan denkt hij absoluut niet.

“Maar ik kan ook niet omgaan met een partner die jaloers is wanneer er een vrouwelijke adviseur of vertegenwoordiger op het erf komt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.