In Story staat te lezen dat Clouseau ondertussen al 40 jaar bestaat, een enorm indrukwekkende prestatie aangezien de band gedurende heel deze periode ook effectief aan de top heeft gestaan.

Wanneer de reporter aan Koen Wauters vraagt wat zijn geheim is, geeft hij aan dat hij altijd hamert op nummers. “Je kan wel populair zijn en een leuke look hebben, maar als je geen goede liedjes hebt, dan stopt het snel.”

Volgens de zanger moet je ook bereid zijn er hard voor te werken. “Aan de top raken is één ding, er blijven is een ander verhaal. Je moet het zelf ook heel graag willen. Ik kan me geen enkel moment herinneren dat ik Clouseau beu was. Integendeel zelfs: ik doe het nu liever dan vroeger. De fans zijn ons blijkbaar ook nog niet beu. Anders zouden we geen dertien keer het Antwerpse Sportpaleis kunnen vullen naar aanleiding van ons jubileum. Dat hadden we overigens nooit durven te dromen, dit overtreft echt alles.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.