Junior Planckaert werkt erg hard aan zijn grote droom om een succesvolle carrière als racepiloot te hebben. Helaas lijkt dit niet van een leien dakje te lopen, zo staat in Story te lezen.

Zo zou de jongste zoon van Eddy in juni 2023 een zware crash gemaakt hebben met zijn rallywagen tijdens een wedstrijd in Ieper. Junior had echter geluk en kwam er “slechts” met een gebroken ruggenwervel vanaf.

Eind November sloeg het noodlot helaas een tweede keer toe, wanneer hij opnieuw zwaar crashte. “Net op het moment dat mijn rug hersteld was”, gaat hij van start. “Gelukkig zonder veel erg, we zijn na een tijdje gewoon verder kunnen rijden. Al voel ik me toch nog niet helemaal honderd procent. Er moet denk ik toch een lichte hernia ontstaan zijn in mijn nek. Bovendien voel ik me vaak heel duizelig, mijn zenuwstelstel doet raar. Ik doorloop nu verschillende onderzoeken om te achterhalen wat er aan de hand is. Al zal het niets ergs zijn. Ik ben mobiel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.