Ondanks dat er in 2019 Parkinson werd vastgesteld bij Rob de Nijs, proberen de zanger en zijn vrouw zoveel mogelijk van elk moment te genieten.

Jet is van opleiding verpleegster en stond er dan ook op om zelf voor haar echtgenoot te zorgen. ”Ik kan voor hem zorgen en voor mij bestaat niks mooiers dan dat ook te doen. De liefde tussen ons is onnoemlijk groot en dat maakt het makkelijk”, zo vertelt ze in Primo.

Op de vraag of Jet nog onbezorgde momenten heeft, geeft ze aan dat dit zeker nog het geval is. “Het meest geniet ik van gewoon naast Rob te liggen en zijn hand vast te houden, maar ik moet je wel bekennen dat ik ’s nachts, als ik even wakker word, meteen kijk of Rob nog wel ademt. Dat zit er wel ingebakken.”

Aan later probeert Jet niet te veel te denken. “Ik laat het maar gaan. Het belangrijkste is dat we het nu fijn hebben en dat Rob er nog is. Ja, er zal zeker een moment komen dat ik klaar ben met het zorgen voor, maar voorlopig is dat er nog niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.