In een interview dat Story afnam van Siska Schoeters, kan de lezer duidelijk afleiden dat haar kinderen Minnie en Lucien erg belangrijk zijn voor de presentatrice en dat ze uiteraard erg trots is op haar oogappels.

“Ik ben een heel knuffelige mama en sta heel dicht bij mijn kinderen”, gaat ze van start. “Mensen denken vaak dat ik nooit thuis ben omdat ik veel werk, maar ik ben een van de ouders die het meest aan de schoolpoort staan.”  Volgens Siska draait het allemaal rond timemanagement, iets waar ze naar eigen zeggen erg goed in is.

“Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik altijd bij mijn kinderen. Mocht er hen ooit iets overkomen, dan zal ik mezelf nooit kunnen verwijten dat ik er niet genoeg voor hen was”, gaat de presentatrice verder. “Ik zal fouten gemaakt hebben als moeder, maar ik ga wel altijd kunnen zeggen dat ik er alles aan gedaan heb om veel tijd met hen door te brengen toen ze klein waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.