Jonas Van Geel en Jelle Cleymans zijn ondertussen al vijfentwintig jaar bevriend. Wanneer de reporter van Story vraagt of het tweetal elkaar ooit beu wordt, antwoordt Jelle al grappend dat dit zeker voorvalt maar dat ze dit heel goed kunnen wegsteken.

“Jelle en ik krijgen die vraag heel vaak”, antwoordt Jonas serieuzer. “Het goede is dat we vaak nét op het juiste moment niet samenwerken en elkaar dan soms drie weken niet zien. Zonder dat we dat zelf bepalen, het gebeurt gewoon. Ik werk aan een nieuw programma voor VTM, Jelle doet ook andere muzikale projecten in theaters.”

Volgens Jelle wordt het tweetal elkaar nooit beu omdat ze beste maten zijn. “Jonas en ik zitten dan backstage nog steeds veel te leuteren, maar we kunnen elkaar ook opbeuren als het eens wat minder goed gaat. Bovendien kunnen we bijna anticiperen hoe de ander gaat reageren. Met ouder worden gaat onze samenwerking veel vlotter, omdat we elkaar door en door kennen. We weten alles van elkaar. Jonas en ik beleefden de belangrijkste momenten in ons leven samen, maar ook de moeilijkste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.