In Dag Allemaal verklapt Stan Van Samang dat hij het jammer vindt dat zijn kinderen Lenny en Stella uit de pampers gegroeid zijn. Mede omdat dit het einde van een tijdperk inluidt en dus nooit meer zal terugkomen voor de fiere papa.

Een periode waar Stan vermoedelijk minder rouwig om zal zijn dat deze niet zal terugkomen, is de periode van de slapeloze nachten. “Het is waanzin wat wij hebben meegemaakt”, gaat de zanger van start. “We komen uit de hel, het is al wat beter, maar onze dagen beginnen nog te vaak veel te vroeg. Dikwijls rond een uur of vijf, ik ben al blij als we eens tot zes uur kunnen blijven liggen. Lenny komt ’t ons zeggen wanneer hij wakker is en dan begint voor ons de dag.”

Ook het opstaan in het holst van de nacht mag voor Stan stilaan gaan ophouden. “Als baby had Lenny last van reflux, dat is door medicatie beter, maar de nachten blijven moeilijk. Stella is dan weer een beetje een diva. Zij durft ons, hoewel ze al vier is, nog wakker roepen omdat haar dekentje niet goed ligt. Maar stilaan begint ze voor zichzelf te zorgen. Naar het toilet gaan zonder ons wakker te maken, bijvoorbeeld. We zijn er nog niet, maar we komen er wel”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.