Hoewel Gert Verhulst in Story een hele lofzang houdt voor zijn vrouw Ellen, heeft het tv-gezicht het toch moeilijk om hun trouwdatum te onthouden. Hij valt dan ook uit de lucht wanneer de reporter aangeeft dat hun vijfjarig jubileum er zit aan te komen. “Is dat al vijf jaar? Oei, ik ben heel slecht in het onthouden van zulke dingen. Hetzelfde met verjaardagen. Ik hecht daar gewoon niet zoveel belang aan.”

Voor de vijfde huwelijksverjaardag wil Gert echter wel moeite doen om zijn vrouw te verrassen, al geeft hij in één adem wel aan dat, hoewel hij graag cadeaus geeft, hij dit vaak verkeerd aanpakt. “Als Ellen en ik samen in een winkel zijn, dan koop ik het al meteen voor haar, terwijl ik beter op een later moment alleen zou terugkom en het dan laat inpakken als cadeau. Ik vraag meestal ook wat ze wil hebben.”

De grootste, en meest herkenbare angst voor elke man, is iets kopen wat zijn partner niet mooi vindt. “Een handtas of ring is toch altijd wat delicaat. Ik heb onlangs wel een ring voor haar gekocht, maar die was te klein. Gelukkig heb ik die kunnen inwisselen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.