Wanneer Story aan Tourist LeMC vraagt wie zijn celebrity crush is, kiest hij opvallend voor twee mannen. Al voegt hij er wel onmiddellijk aan toe dat hij er niet verliefd op is.

“Maar ik vind Brad Pitt en George Clooney wel twee prachtige mensen”, gaat hij van start. “Vooral door hun charme en uitstraling. Je merkt gewoon dat die niet veel moeite moeten doen om goed te pakken op beeld.”

Hoewel Tourist misschien van zichzelf vindt dat hij niet zo goed op beeld pakt als George Clooney, vindt zijn partner het ongetwijfeld steeds fijn om hem te zien verschijnen. Dat brengt de reporter bij de volgende vraag, namelijk wat het meest romantische is dat de artiest ooit voor zijn partner heeft gedaan.

“Shame on me, maar ik ben geen grote romanticus”, verklapt hij. “Soms kom ik wel eens thuis met een boeket bloemen of een doosje chocolaatjes, vaak op momenten dat mijn vrouw het niet verwacht. En dat versterkt alleen maar de magie van het moment.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.