In Dag Allemaal staat te lezen dat Geert Pichal, de oudere broer van controversiële radiomaker Sven Pichal, helaas op 51-jarige leeftijd overleden is. Geert stond in zijn thuisgemeente Hoboken bekend als postbode en districtsraadslid voor de partij Groen.

Uiteraard is dit nieuws een zware klap voor de radiomaker en Dag Allemaal stelt zichzelf dan ook de vraag wat de impact van dit nieuws zou kunnen zijn op de therapie van Sven.

De radiomaker werd namelijk eind 2023 opgepakt omdat er beelden gevonden waren van kindermisbruik. Hiervoor heeft Sven enige tijd in de gevangenis verbleven maar werd later vrijgelaten en volgt sindsdien dagtherapie in een instelling.

De vraag is echter of de dood van zijn broer geen stokken in de wielen zal steken. Het kan namelijk niet eenvoudig zijn om aan jezelf te werken met een psychiater als je ondertussen aan het rouwen bent.

Hoe Sven met dit verlies zal omgaan, gaat de toekomst moeten uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.