James Cooke heeft altijd een erg goede band gehad met zijn moeder. Hij vertelt haar dan ook alles. Gelukkig is zijn mama niet jaloers geweest toen Dorian Liveyns er met het hart van haar zoon vandoor ging.

“Ze had het er wel moeilijk mee toen ik op mijn zeventiende op kot ging. Mama vond dat ik te snel zelfstandig werd. Maar in de weekends kwam ik nog altijd naar huis. Ze vond het tof dat ik de was nog kwam brengen, dan kon ze zich weer mama voelen. Nu is de fysieke afstand tussen ons weer groter: zij woont in Gent, ik in Antwerpen. Maar dat maken we goed telkens als ik in de buurt ben. Sowieso horen we elkaar elke dag. Dat zal zo zijn tot wanneer mama ooit gaat. Of ik. Ze kent me door en door. Alles wat ik voor de eerste keer deed, wist mijn moeder een uur later”, lacht James in Dag Allemaal.

En met alles bedoelt James ook echt alles. Van sigaretten tot s*ks, Cooke had geen geheimen voor zijn mama.

“Dat eerste jointje, die eerste jongen… Mijn moeder wist het. Dorian vindt het soms gek om te horen hoe open wij zijn tegen elkaar. Nog altijd, terwijl hij nu toch al lang deel uitmaakt van onze familie. Maar dat is wie wij zijn, en da’s altijd zo geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.