Manu Van Acker heeft ongetwijfeld heel wat fans die niet alleen fan zijn van zijn tv-programma’s, maar ook gewoon van zijn enthousiasme. Maar zijn allergrootste fans zijn nog altijd zijn ouders.

“En de dag voor ik met iets nieuws naar buiten kom, licht ik ze al in. Ze zijn heel trots op mij, maar kunnen ook kritisch zijn. Soms krijg ik tijdens een radio-uitzending al eens een bericht van: ‘Ik hoor dat je een beetje in de war was.’ Mama en papa moedigen me ook in alles aan, het is zelfs op aanraden van mijn moeder dat ik radio ben gaan studeren aan het RITCS in Brussel”, zegt Manu in Story.

Manu is niet in een artistiek nest geboren, want hij is de enige die zijn weg naar de media heeft gevonden. De overige familieleden doen iets helemaal anders.

“Mijn moeder is hr-consulent en mijn vader is ploegleider bij de stad Oostende. Mijn broer is schrijnwerker. Emile heeft bij mij thuis een leuke bijkeuken gemaakt. Mijn werk is natuurlijk vrij zichtbaar, maar mijn broer is ook een kei in zijn vak.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.