Pat Krimson draait al erg lang mee in de muziekwereld, toch maakt de sympathieke dj er een hoofdzaak van om ook voldoende te genieten in het leven, zo kunnen we opmaken uit een interview met Dag Allemaal.

“Veel mensen moeten wachten tot na hun 65ste om ‘van het leven te genieten”, gaat Pat van start. “Ik was 38 toen ik acht jaar lang ‘met pensioen’ ging op Ibiza. Elk weekend vloog ik naar België om mijn twee discotheken in Hasselt en Vosselaar te runnen, die altijd propvol zaten.”

Volgens de dj zat hij tijdens deze periode financieel op rozen en had hij woningen in zowel België als op Ibiza.

Al geeft hij wel toe dat hij door het wilde leven zijn focus verloor. Tot op de dag van vandaag vraagt Pat zich dan ook af waar hij in het leven gestaan zou hebben mocht hij meer met zijn vak bezig geweest zijn. “Zou ik mee op de wave van de wereldwijd bekende dj’s hebben gesurft? Ik zal het nooit weten, maar spijt heb ik niet. Ik beleefde er fantastische jaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.