Hoewel Pat Krimson, naar eigen zeggen, op 38-jarige leeftijd op pensioen ging, kreeg hij in 2008 toch het overtuigende telefoontje om 2 Fabiola opnieuw in België te lanceren, zo vertelt hij in Dag Allemaal.

“Ik had acht jaar niet meer op een podium gestaan, maar de show in de Ethias Arena, met zangeressen Viola en Loredana, was kippenvel van de eerste tot de laatste minuut”, gaat hij van start. “20.000 man ging uit zijn dak, daarna stond mijn telefoon niet meer stil en bleef ik hier. Vooral voor mijn mama, ze was zo blij dat ik weer thuis was.”

Pat merkte echter al snel dat de muziekwereld volledig veranderd was tegenover hoe hij het zich herinnerde. “Ik kwam in een digitale omgeving terecht en ook de mentaliteit herkende ik niet meer. In de jaren 90 werkten de Belgische artiesten samen, nu was het ieder voor zich. Er waren ook nogal wat collega’s die me niet graag zagen terugkomen, ik noem geen namen. Maar we zijn zestien jaar later en ik sta er nog. Ik heb dit jaar nog 120 shows die wachten, da’s mijn welgemeende “in your face”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.