Emile en Emma uit ‘Blind Getrouwd’ hebben hun eerste discussie achter de rug. Emilie vond dat zijn vrouw teveel tijd doorbracht in de badkamer en dat heeft hij haar meermaals gezegd. Iets wat voor Emma niet hoefde.

“Ze had ook niet echt een probleem met wat ik zei, maar met de herhaling ervan. Het was gewoon een misverstand. Ik zou het nu misschien anders omkaderen, maarja, ik ben wie ik ben”, zegt Emile in Dag Allemaal.

Emilie liet zich niet van de wijs brengen en bleef heel rustig tijdens de discussie. Hij moet toegeven dat hij heel wat empathie heeft om te begrijpen waar frustratie vandaan kan komen.

“Ik wilde Emma natuurlijk niet kwetsen. Ik had het idee dat ze echt op haar teen getrapt was, en dat vond ik moeilijk. Aan de andere kant, in een relatie is af en toe een discussie niet slecht, dat moet een keer gebeuren. Ik had aan de experten van ‘Blind Getrouwd’ een pittige vrouw gevraagd, dat heeft Emma me achteraf nog een paar keer doorgestoken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.