In Primo vertelt Christoff dat hij altijd al een onbreekbare band had met zijn grootvader, Peter zoals hij hem noemt. Vooral in de tijd dat de zanger veel in Duitsland optrad is hun band erg versterkt.

“De momenten dat we elkaar zagen, werden toen zeldzamer”, gaat hij van start. “Wanneer ik in Duitsland verbleef en mijn moeder mij via FaceTime contacteerde terwijl ze bij de familie was, brak telkens weer mijn hart. Maar de weinige keren dat we wel samen waren… Dat waren absolute hoogdagen. En soms reed ik op zondag speciaal naar mijn grootvader, al was het maar voor een kwartier, om daar een kop koffie te drinken. Peter is mijn god.”

Uiteraard heeft Christoff ook wijze levenslessen geleerd van zijn grootvader. Zo heeft hij geleerd om hard te werken. “Peter komt uit een gezin van zelfstandigen, dus zij hebben flink wat uren geklopt. Het is dankzij mijn grootouders dat ik weet dat je van werken niet doodgaat. Ik heb veel van hen gekregen en ze hebben mij altijd enorm hard gesteund, maar ik kwam niet bij hen over de vloer om bij wijze van spreken mijn zondag te krijgen. Zodra ik begon te werken, verraste ík hen liever met een geschenkje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.