Sky, de zoon van Karen Damen zit volop in zijn tienerjaren, gelukkig ondervindt het tv-gezicht weinig vervelende trekjes, zo staat in Story te lezen.

“Sky is zo’n braaf en makkelijk kind”, gaat ze van start. “Ik ga niet tegen Sky zeggen dat hij pas vanaf zijn zestiende alcohol mag drinken. Ik heb hem al eens laten proeven van mijn glas wijn. Hij vond het niet lekker. Klaar. Nee, ik moet niet de strenge moeder uithangen, gewoon omdat Sky geen vervelend kind is.”

Karen heeft dan ook het volste vertrouwen in haar zoon en zijn verantwoordelijkheidsgevoel, getuige hiervan is de reis naar Zuid-Afrika die de jongeman helemaal alleen mocht maken van zijn moeder.

“Ik weet dat hij een verantwoordelijke kerel is die zijn plan kan trekken. Van mij mag hij zeker nog alleen reizen. Toen hij vertrok, heb ik wel gebleit, maar tegelijk wist ik dat hij zich daar keihard zou amuseren. En ik dacht bij mezelf: nu ga ik elke avond serieus de bloemetjes buiten kunnen zetten omdat ik met niemand rekening moet houden. Jammer genoeg moest ik werken en moest ik dus op tijd mijn bed in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.