Gers Pardoel is sinds kort samen met het Vlaamse model Lie Meurs, zo staat in Story te lezen.

“Het is nog heel pril, maar we menen het heel serieus”, begint de artiest trots te vertellen. “In mijn hoofd ben ik onze bruiloft al aan het plannen. Ik ben nog nooit getrouwd geweest, maar als er één iemand is voor wie ik op één knie wil gaan, dan is zij het wel. Ik zie een hele toekomst met haar.”

Het tweetal heeft elkaar leren kennen via sociale media. “Ik zag haar foto’s passeren en stuurde haar een berichtje. Gelukkig antwoordde ze en nadien hebben we vrij snel afgesproken. Ik dacht bij mezelf: hier mag ik geen gras over laten groeien, want anders ben ik ze kwijt. En terecht. Het is zo’n knappe, lieve en slimme vrouw. Zij maakt mijn dagen mooier.”

Daar houdt de lofzang van de zanger echter nog niet op. “Ik heb nog nooit iemand als zij ontmoet in mijn hele leven, zij heeft alles wat ik in een partner zoek. Ik kan het moeilijk uitleggen, maar er is zo’n mooie klik”, vertelt Gers met een fonkeling in zijn ogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.