Gewezen Miss België Celine Van Ouytsel is opnieuw samen met haar ex Andreas. Dag Allemaal maakt een overzicht van de tumultueuze relatie van het tweetal.

Celine en Andreas maakte in oktober 2021 hun relatie bekend aan de wereld. De schone ging zelfs zo ver om hem haar “eerste échte grote liefde” te noemen. Het tweetal leerde elkaar kennen op een kerstfeestje bij haar tante. Na veel moeite te doen slaagde Andreas erin om het hart van Celine te veroveren, waarna het koppel zeven maanden later bij elkaar introk.

In 2022 wees Celine haar grote liefde echter al de deur, nadat hij meerdere keren was vreemdgegaan. “Deze schijnvertoning nog verderzetten? No Way!”, zei ze destijds nog furieus.

Ondertussen heeft het tweetal elkaar toch terug opnieuw gevonden zo blijkt. “We zijn opnieuw naar elkaar toegegroeid”, laat ze in Humo optekenen.

Laten we hopen dat Celine en Andreas een mooie toekomst tegemoet gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.