Onlangs zagen we dat het Boer Zkt Vrouw avontuur van Astrid ten einde kwam nadat boer Niels besloot om met Sylvie verder te gaan. Nu ze de teleurstelling wat heeft kunnen laten bezinken, geeft ze aan dat de ervaring enorm veel emoties losmaakte.

“Ik worstel enorm met onzekerheden over mezelf”, gaat de Limburgse van start in Dag Allemaal. “Gelukkig is dat in de loop van de opnamen verbeterd. Toen ik mezelf in het begin op tv zag, was ik heel kritisch. Achteraf ben ik wel blij met het resultaat, ik vind dat ik echt overkom zoals ik ben. Dat is al mooi en geeft me een boost.”

Astrid geeft aan dat ze het erg moeilijk had met het feit dat er gaandeweg meisjes afvielen, al beseft ze uiteraard wel dat dit het concept van het programma is.

“Jammer dat ik op de achtergrond bleef en mezelf niet helemaal kon laten zien”, bedenkt ze zich. “Normaal neem ik ook wel initiatief. Maar als iemand anders daar nog sterker in is, zet ik een stap achteruit. In een andere context had de uitkomst anders kunnen zijn. Nu had ik amper vijf dagen om te laten zien wie ik ben. Met nog andere vrouwen erbij, da’s helemaal anders dan in het echte leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.