Het VTM-programma Sing Again lijkt een schot in de roos te zijn voor de commerciële omroep. Elke vrijdag wikkelen de mensen zich maar wat graag in een dekentje van nostalgie om hun favoriete zangtalenten van weleer terug aan het werk te zien.

Toch is kijkend Vlaanderen niet helemaal optimistisch, zo blijkt uit een artikel in Dag Allemaal. Voornamelijk jurylid Hadise krijgt de wind van voren op sociale media omwille van haar strenge jurering. “Als ik me aan één ding stoorde, dan wel Hadise, wat een pretentie!”, schrijft iemand op Instagram. “Ze heeft op alles commentaar, maar zelf doorbreken in België lukt niet’, ‘Hadise maakt heel dat programma kapot door die mensen af te breken’, ‘Een omhooggevallen trut’…”, klinkt het bij andere commentaren.

Vooral de manier waarop de Turkse ster Luka Cruysberghs op de rooster legde over haar vertrek bij Hooverphonic oogstte enorm veel kritiek. “Luka, waarom is het niet zo leuk gelopen? Wat voor gevoel gaf het om ineens uit die groep te gaan? Heeft het u pijn gedaan?”, vroeg de zangeres op een wel erg ongelukkige manier. “Dat vraag je toch niet op zo’n moment. Ik had medelijden met haar, dit verdiende ze niet”, klinkt het op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.