Ingeborg gaat voor Play4 met veel plezier eens aan de andere kant van de camera staan, het tv-gezicht neemt namelijk deel aan het programma Het Perfecte Plaatje.

“Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van tv-programma’s waarin mensen moeten afvallen”, geeft Ingeborg toe in Story. “Ik voel me daar altijd wat ongemakkelijk bij. En in Het Perfecte Plaatje strijden we natuurlijk elke week om het mooiste kiekje, dat beoordeeld wordt door een vakjury, maar toch is het zo’n positief en ontspannen programma. Iets waar de mensen in deze donkere tijden nood aan hebben.”

De presentatrice geeft aan dat ze verwacht had om ver te geraken. “Veertig jaar geleden heb ik nog fotografieles gekregen op de kunstacademie. Alleen was dat toen met van die heel antieke en analoge toestellen, foto’s moest je nog ontwikkelen in een donkere kamer, maar tegenwoordig is alles digitaal. Je kunt zelfs foto’s bewerken waardoor iedereen er altijd goed op staat.”

Aangezien het bewerken van de foto’s niet zo vanzelfsprekend was, heeft ze de hulp ingeroepen van Julius Persoone. “We kwamen tot een leuke uitwisseling, ik ging zingen op het personeelsfeest van de chocoladefabriek en hij gaf me extra bijles in het bewerken van foto’s. Ik vond dat een prima deal!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.