Elke vrijdagavond zit televisiekijkend Vlaanderen voor de buis voor hun wekelijkse portie nostalgie. Met het zangprogramma Sing Again, waar oude gloriën van verscheidene zangwedstrijden terug hun opwachting maken, lijkt de zender goud in de handen te hebben.

Enkel jurylid Hadise oogst enorm veel kritiek omwille van haar harde aanpak. De Turkse ster neemt duidelijk geen blad voor de mond.

Dat mocht ook Michael Lanzo, de winnaar van Belgium’s Got Talent 2013, ondervinden. “Hele mooie stem, maar ik had geen kippenvel, ik heb niets extra’s gehoorde”, zei Hadise na zijn performance.

“Ik ben ontgoocheld”, gaat Michael van start in Dag Allemaal. Maar als Hadise het niet goed vond, is dat haar volste recht. Ik ben geschrokken van de vele reacties en steunbetuigingen die ik achteraf kreeg van het publiek en van BV’s zelfs, dat is een bevestiging dat het toch goed overkwam. Ach, het was jammer dat er niet iemand als Jos Van Oosterwijck in de jury zat. Nu heb ik het gevoel dat het Nederlandstalige lied in de kast geduwd wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.