In De Morgen staat te lezen dat Koen Wauters destijds twijfelde of hij het wel zou aankunnen om The Voice te presenteren zonder zijn broer Kris aan zijn zijde en nog gaf het tv-fenomeen aan dat hij zichzelf te licht vond om een plek in Alleen Elvis blijft bestaan te verantwoorden.

“Wat The Voice betreft kan ik ondertussen wel zeggen dat ik er goed in ben”, gaat Koen van start. “Die sprong in het onbekende, zonder Kris als muzikaal vangnet, heeft me destijds deugd gedaan. Ik heb daardoor bijvoorbeeld veel meer voor mezelf leren denken.”

Bij Alleen Elvis, geeft Koen aan dat er héél veel seizoenen gemaakt zijn voor ze bij hem zijn uitgekomen. “Dat wil wel iets zeggen. Ik heb al een mooi parcours gereden, maar ik zag daar jaar na jaar heel slimme, begeesterende mensen passeren met geweldige fragmenten waarover ze smakelijk konden vertellen. Terwijl ik niet eens wist of ik aan voldoende beelden zou komen. Ik wil niet minimaliseren wat ik doe, maar het is ook maar wat het is: ik zing ook maar wat toffe liekes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.