‘Het Jachtseizoen’ had dit seizoen 2 nieuwe jagers bij. Laura Tesoro werd dit keer bijgestaan door Julie Van den Steen en Nora Gharib. Een gouden trio zo bleek achteraf.

“We vullen elkaar goed aan. Laura had er al een seizoen op zitten, ze wist daarom beter waar de valkuilen liggen en waar we ons op moesten focussen. Nora handelt eerst en denkt dan pas na. Ongelooflijk hoeveel ze durft. Ik kijk daar echt naar op, want ik ben net iets banger, denk ik”, lacht Julie in Story.

Toen er met de helikopter moest gevlogen worden, sloeg de schrik Julie om het hart. Ze liet de kans dan ook rustig aan zich voorbij gaan.

“Maar ik had ook mijn sterktes. Meedenken, de kaart lezen en de kalmte bewaren. Ook probeerde ik mij net als Laura te verplaatsen in de hoofden van de BV-duo’s, om ze een stap voor te zijn. En als we ze niet meer konden pakken, probeerde ik er toch de sfeer in te houden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.