Fans verwachten dat er erg bange momenten aan zitten te komen voor de familie Van den Bossche nu de iconische Familie-slechterik Bertje opnieuw zijn opwachting maakt. Het manipulatieve, in ongenade gevallend, lid van de familie gaf eerder al de opdracht tot brandstichting wat tot de dood van Marie-Rose en Peter leidde dus de verwachtingen staan ook dit keer hoog gespannen.

Al is het wel even schrikken voor de fans, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Dag Allemaal, want het is niet Steven De Lelie die opnieuw in de huid van de schurk kruipt maar wel de Gentste acteur Jan Sobrie.

“Jammer”, zo geeft Steven aan. “Want ik heb die rol heel graag gespeeld.” De acteur betreurt dan ook de gang van zaken. “Gelukkig zijn de makers wel zo tactvol geweest om mij op voorhand in te lichten.”

Waar de Familie-fans zich de komende afleveringen aan mogen verwachten, daar hebben we momenteel nog het raden naar. Dat er een spannende seizoensfinale aan zit te komen, dat is haast een zekerheid!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.