Twintig jaar geleden stonden Herbert Flack, Lucas Van den Eynde en Francesca Vanthielen voor het eerst samen op de set voor de opnames van Aspe. Het is met andere woorden een waar jubileumjaar voor de cast. Om dit te vieren besloot Dag Allemaal om het drietal nog eens opnieuw samen te brengen. Al blijkt dit iets te zijn wat het trio regelmatig wel eens doet.

Wij zien elkaar geregeld om een hapje te eten en bij te babbelen’, gaat Herbert van start. ‘De band die wij na al die jaren hebben, overstijgt de collegialiteit. Het is uitgegroeid tot vriendschap.”

Francesca geeft aan dat ze blij is dat ze dankzij Aspe toch eens in het huwelijksbootje is kunnen stappen. “Eigenlijk voelt het alsof we écht een getrouwd koppel zijn”, gaat ze van start. “Hier en daar werd gesuggereerd dat er iets was tussen ons, maar daar is niks van aan. Al moet ik bekennen: toen Francesca voor de foto daarnet even haar hoofd op mijn schouder legde, deed me dat wel iets”, voegt Herbert er speels aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.