Laura Tesoro haar deelname aan Liefde voor Muziek is niet onopgemerkt voorbijgegaan, de zangeres kreeg elke week opnieuw mooie complimenten over haar gebrachte covers.

Wanneer de reporter van Flair vraagt waarom muziek zo speciaal is voor haar, geeft Laura aan dat muziek een beetje een therapievorm is. “Dat voelde ik opnieuw heel hard in die week waarin we opnames hadden voor Liefde voor Muziek”, gaat ze van start. “Muziek maakt dingen los bij mensen. Zo wordt iedereen bij een bepaald nummer toch weleens teruggekatapulteerd naar een moment uit zijn of haar verleden. Dat is echt de kracht van muziek, en dat is zo mooi om te zien. Of we nu met z’n allen uitbundig op de zetel sprongen of zakdoekjes doorgaven omdat we een traantje wegpinkten, het deed sowieso iets met ons.”

De zangeres geeft aan dat er dit seizoen heel wat nummers waren die hard binnenkwamen bij haar. “Ik ben zo blij dat ik dit opnieuw mocht meemaken, want er gebeuren elke keer magische dingen! Het is ook fijn om een hele week door te brengen met mensen die hetzelfde doen als ik en mijn leven dus volledig snappen. Alles moet wijken voor muziek, dat is bij elk van ons zo. Dat zorgt wel voor bepaalde dilemma’s en worstelingen, en die andere artiesten voelen dat ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.