Mathieu en Isabelle lijken een match made in heaven te zijn in ‘Blind Getrouwd’. De twee hebben al heel wat afgelachen en maken samen heel wat plezier. Maar zal er ook nog iets gebeuren op romantisch vlak?

“We hebben natuurlijk ook serieuze gesprekken gehad, maar dan vooral weg van de camera’s. Omdat we ons er anders niet comfortabel genoeg bij zouden voelen. Het is grappig: gewoon al de aanwezigheid van de camera’s werkt bij Isabelle op de lachspieren”, zegt Mathieu in Tv Familie.

In het programma zien we dat Mathieu Isabelle graag op de voorgrond laat staan. Hij is toch wel een beetje een people pleasure en dat is gekomen door zijn verleden.

“Ik ben vroeger wat gepest geweest omdat ik mollig was. Ze noemden mij toen Bolle. En zo noemen sommige vrienden mij nog steeds. Door mensen te pleasen, wilde ik opgenomen worden in de groep en geliefd zijn. Ik ga daarvoor trouwens naar een psycholoog. Omdat ik het belangrijk vind om m’n eigen noden en gevoelens te kunnen benoemen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.