Ruth Beeckmans vertelt in Primo dat ze als artiest steeds open staat voor nieuwe uitdagingen. Het is ook met deze insteek dat de actrice toezegde voor een rol in de musical “Sneeuwwitje”.

“Het is pas door iets uit te proberen dat je kan ontdekken of je er goed of minder goed in bent”, legt ze uit. “’t Zal dus nog moeten blijken of musical me ligt, want da’s echt nieuw voor mij. Maar ik zal in elk geval mijn uiterste best doen om het zo goed mogelijk te doen.”

Ruth mag de rol vertolken van boze koningin, iets waar ze enorm naar uitkijkt. “Zalig! Niets is heerlijker dan de slechterik spelen”, begint ze enthousiast te vertellen. “Ik mag mee zorgen voor de spannende momenten in de voorstellingen. Ik hoop dat de kinderen in de zaal ervan zullen genieten. Als klein meisje keek ik telkens uit naar het moment waarop de slechterik weer zou verschijnen. Om te weten wat hij of zij van plan was. Dat gevoel wil ik doorgeven. Ik ga me dan ook zo goed mogelijk in m’n rol inleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.