Charlotte Van Brabander is nog niet zo heel lang bekend in het grote deel van Vlaanderen, maar daar is sinds ‘De Verraders’ verandering in gekomen. En jammer genoeg is dat voor heel wat Vlamingen niet meteen een positieve kennismaking.

Heel wat mensen ergeren zich aan de manier waarop Charlotte het spel speelt. Ze vinden haar irritant en vervelend en zien haar liefst zo snel mogelijk uit het spel verdwijnen. De pokerspeelster had nooit gedacht dat het programma zoveel teweeg zou brengen.

“Totaal niet. De opnamen dateren ook al van een jaar geleden. Toen ik daarna thuiskwam, heb ik mijn vriend Pieter verteld hoe ik het spel gespeeld had. En die zei: ‘Oh Charlotte, jij trekt dus heel dat programma.’ (lachje) Ik zei: ‘Maar nee, dat valt wel mee.’ Ik dacht écht dat ze mijn bijdrage zouden wegmoffelen tussen de andere deelnemers. Maar nu ik naar ‘De Verraders’ kijk, schrik ik. Blijkbaar heeft niet iedereen het spel zo hard gespeeld als ik.”

Charlotte smijt zich vol overgave in het spel en doet dat met veel overtuiging en focus. Iets wat niet iedereen even hard kan appreciëren.

“Het gaat er soms een beetje over, ja. Daardoor zijn de meningen over mij nu heel verdeeld, merk ik. Oftewel haten kijkers mijn manier van spelen, ofwel hebben ze mij graag. Ik krijg berichten van mensen die mij enorm irritant vinden. Maar er zijn er ook die vinden dat ik minister van Financiën moet worden. Het is leuk om die gelaagdheid te zien. Ik leer nu veel over mezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.