Samen met Andy Peelman test Dina Tersago in het VTM-programma Ze Zeggen Dat verscheidene beweringen uit om te zien of er enige grond van waarheid in te vinden is. Ook over de presentatrice wordt er af en toe wel eens een bewering gemaakt, zo blijkt. Zo geeft de reporter van Story aan dat het gerucht de ronde gaat dat Dina voor niets bang is.

“Dat is veel gezegd, maar ik ben wel van het principe: als je mij uitdaagt, ga ik het proberen”, gaat de presentatrice van start. “Je moet natuurlijk geen domme dingen doen. Tegen mijn kinderen zeg ik altijd dat angst je beste raadgever is. Het vertelt je meestal dat een situatie niet veilig is en dat je toch even moet nadenken. Luister naar je innerlijke kompas in plaats van je overal blindelings in te storten.”

Dina vindt het dan ook maar wat leuk om samen met haar kinderen hindernissenparcours en dergelijke te doen. “Ik heb wel gezworen om nooit meer te bungeejumpen, ik heb toen echt doodsangsten uitgestaan. Je springt in het ijle en kan alleen maar hopen dat je vasthangt aan die rekker. Ik heb toch graag wat controle.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.