In een interview in Primo blikken Thuis-acteurs Daphne Paelinck en Bart Van Avermaet, beter bekend als Christine en Waldek, vooruit op hun fanreis in Turkije. Wanneer de reporter vraagt wat de meest gestelde vragen zijn die het tweetal tijdens zo’n trip te horen krijgt, geeft Daphne aan dat mensen vaak ventileren over haar personage.

“Daphne speelt een bitch en doet dat erg goed”, gaat Bart van start. “Maar in het echte leven is zij het tegenovergestelde. Da’s voor kijkers soms schrikken.

“Ik herinner me nog dat jij samen met Lynn Van den Broeck op mijn eerste ‘Thuis’-reis gezegd hebt dat ik in werkelijkheid een erg lieve vrouw ben. Alle fans waren bang én boos dat dat ‘kreng’ eraan zou komen. Er waren zelfs kijkers die zich hadden voorgenomen om niet tegen mij te spreken. Gelukkig waren ze snel ontdooid, en zulke negatieve reacties zijn het mooiste compliment dat je kan krijgen. Dat wil zeggen dat de kijkers helemaal meeleven met het verhaal dat je brengt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.