VTM heeft er een nieuw schermgezicht bij en dat is Bart Appeltans. We kunne niet meer om de sympathieke Limburger heen en hij is te zien in tal van programma’s. Zo ook in ‘Huis Gemaakt’ en ‘De Verraders’.

“Ik had aangegeven dat ik ook van andere leuke entertainmentprogramma’s wou proeven. Panellid zijn in ‘Make Up Your Mind’ was daar al een voorbeeld van. Ik wist: als ik zulke kansen krijg, moet ik springen. De hoofdmoot is natuurlijk ‘Huis Gemaakt’. Dat is makkelijker te combineren met mijn dagelijkse job dan ‘Blind Gekocht’, beter in te plannen en minder stresserend ook”, lacht Bart in Dag Allemaal.

In ’Huis Gemaakt’ zien we nog iemand anders opduiken die ooit in ‘Blind Gekocht’ zat. Dat is niemand minder dan makelaar Béa.

“Dat was zeker een extra motivatie. De bende van vijf jaar geleden is nu herenigd, want ook Dina is erbij. Goed, hé. Dat voelde meteen heel vertrouwd aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByNicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.