In Primo vertelt Jasmijn Van Hoof dolenthousiast dat ze sinds kort met haar vriend een huis heeft gekocht. Het tweetal leerde elkaar kennen in de zomer van 2021, niet zolang na haar afscheid bij Familie.

“Hij is IT’er”, gaat ze van start. “Wat ik doe is compleet nieuw voor hem. Ik begrijp dat het voor hem niet allemaal evident is, die aandacht die ik krijg als ik in het openbaar verschijn. Dat er aandacht is van de pers voor hem, is ook nieuw. Wat ik nu vertel, vindt hij oké, maar hij wil verder het liefst op de achtergrond blijven.”

Door haar terugkeer in de reeks valt het natuurlijk wel eens voor dat de actrice een romantische scene moet spelen met iemand anders. “Zoals nu met Lars, die door Kürt Rogiers wordt vertolkt, maar ik heb daar lang met hem over gepraat. Ik heb ‘m uitgelegd dat het écht gespeeld is en ontdaan van alle romantiek. Ik vind dat zelf trouwens ook niet altijd een evident aspect van de job. Het blijft iets geks, een relatie spelen met iemand voor wie je niks voelt, maar mijn vriend begrijpt dat. Ik ben hem daar superdankbaar voor, want zo vanzelfsprekend is het allemaal niet. Maar hij heeft me zijn zegen gegeven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.