De reacties op sociale media waren niet mals nadat boerin Sanne ervoor koos om al haar mannen tegelijkertijd naar huis te sturen.

“Waarom heb je nog verder meegedaan? Had ze dan meteen allemaal naar huis gestuurd”, is een verwijt dat Sanne vaak krijgt, zo staat in Dag Allemaal te lezen. “Maar ik wilde hen een kans geven, en dat heb ik gedaan, of niet? Ik denk niet dat ik iemand valse hoop heb gegeven, maar ik denk dat mijn lichaamstaal genoeg zei. Ik heb geen avances gemaakt, naar niemand toe. Niemand kan mij dat verwijten.”

Boer Martijn geeft aan dat de mensen niet mals zijn voor Sanne, terwijl ze haar niet echt kennen. “Sanne heeft zoveel verwezenlijkt in haar leven. Ik ken haar als een goede, zachte persoon die altijd lacht. Helemaal anders dan de vrouw die ik nu op televisie zie.”

Volgens Martijn was de Sanne in de oproepaflevering de échte Sanne. “Een vrouw die goesting had om iemand te leren kennen. Dat bleek niet zo simpel, omdat ze al lang alleen is en al die tijd niet gedatet heeft. Laat staan op televisie. Ik vind dat ze echt wel haar best heeft gedaan, maar ik zag ook dat ze na een tijd vermoeid was. Ze was veel aan het wenen, terwijl ik haar vroeger nóóit heb zien huilen. Daardoor wist ik hoe zwaar ze het had.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.