Elke Clijsters presenteert vol trots haar nieuwe app Happhy. “Een platform dat draait rond gezondheid en geluk”, zo vertelt ze in Nina.

Voor het ontwikkelen van de app heeft de BV beroep gedaan op een professioneel IT-bedrijf, want er komt uiteraard heel wat kijken bij de ontwikkeling. “Ik heb alles zelf gekozen, zelf bedacht. Het is dus volledig mijn nieuwe ‘kindje’”, gaat ze Elke van start. “Ik ben er fier op. Ik geef het een aantal jaar tijd om te groeien. Ik hoop ooit happhy-retraites te organiseren in Spanje. Wie weet!”

Met de lancering van haar nieuwe app zet Elke opnieuw een stap in het leven van de ondernemer, tien jaar geleden richtte ze namelijk ook al een datingbureau op. “Ik zit niet graag stil. Dat datingbureau draaide vrij goed, maar omdat zowel mijn zakenpartner als ik het toen moeilijk hadden in ons huwelijk, zijn we ermee gestopt. We zeiden tegen elkaar: ‘Oké, we kiezen voluit voor ons gezin, voor onze kinderen.’ Ach, alles gebeurt om een reden. Ik heb na mijn scheiding lang in het circuit gezeten van daten, maar dan kom je toch op het punt waarop je zegt: ik wil vooral de connectie met mezelf goed onderhouden. Ik vind dat het allerbelangrijkste: gelukkig zijn met jezelf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.