Lynn Van den Broeck lijkt zich almaar meer te profileren als een allround tv-gezicht, zo was de actrice onlangs te zien in Special Forces en Celebrity MasterChef. Doordat ze al sinds 2019 te zien is in de populaire reeks Thuis, zou men haast durven vergeten dat Lynn nog maar een prille dertiger is.

“Alles is precies mooier geworden op mijn 30ste”, gaat ze van start in Primo. “Ik sta anders in het leven nu. De onzekerheid en twijfels zijn weg. Er is meer rust gekomen en ik kan veel beter relativeren. De feestjes hebben plaatsgemaakt voor meer familietijd. Ik durf meer ‘nee’ zeggen en voel me daar niet schuldig over. Ook al oogt mijn agenda drukker, ik heb toch meer rust gevonden.”

De actrice heeft dan ook alles om gelukkig te zijn. “Ik heb een erg leuke job en ben omringd door veel mensen die me graag zien. Daarnaast probeer ik geluk te vinden in kleinigheden. Ik hoop dat ik die lang mag vasthouden. Toen ik jonger was, had ik veel dromen. Nu leef ik meer van dag tot dag. Ik ben superblij met wat ik nu heb en doe. Dat voelt goed aan. Alles wat ik nu beleef is een droom. Daarbovenop moet er niks groters komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.