Hugo Sigal vertelt in een emotioneel interview met Primo dat hij soms met een schuldgevoel worstelt.

“Omdat Nicole altijd op de eerste plaats kwam, en nu moet ik aan mezelf denken”, verduidelijkt de zanger. “Dat is raar. Soms vind ik dat ik te veel met mezelf bezig ben. Ik weet het, het is stom, en zo’n schuldgevoel is nergens voor nodig, maar toch worstel ik ermee. Ik hou nog te veel van Colle. Zelfs nu nog móet ik goed zijn voor haar. Op een andere manier dan vroeger, maar ik probeer nog steeds goed voor haar te zorgen zodat ze gelukkig is. Dát is hetgene dat me drijft. Ze móet content zijn.”

Hugo geeft aan dat hij voor Nicole nog altijd de sterke Hugo wil zijn, al moet hij toegeven dat hij niet sterk genoeg is. Toch heeft hij zichzelf weinig te verwijten. “Alles wat ik voor haar heb gedaan, was puur uit liefde. Dat ik voor Nicole zorgde, vanaf het moment dat alzheimer bij haar werd vastgesteld, heb ik nooit als een opdracht ervaren. Ik deed het met heel mijn hart.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showcafe.be

* indicates required

ByPeter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.